Image

Tinne Vanden Mooter

Het menselijk lichaam heeft me altijd enorm geboeid. Hoe ingenieus alle processen op mekaar inspelen en waarvan we nog steeds niet alles in kaart kunnen brengen. Kinesitherapie was een voor de hand liggende keuze al van kleins af aan, die ik meteen heb nagestreefd. Ondertussen is het mijn passie geworden. Mijn doel is om elke patiënt individueel te bekijken en hen zo vlot mogelijk in hun herstel te begeleiden. Het is vaak een hele uitdaging om te doorgronden wat onderliggende oorzaken zijn van een aandoening, maar het geeft veel voldoening wanneer de oplossing dan gevonden wordt.

In 2016 behaalde ik mijn diploma aan de KU Leuven in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met als afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie. Na een jaar ervaring opgedaan te hebben in een groepspraktijk als zelfstandig kinesitherapeut, volgde ik het postgraduaat manuele therapie aan de KU Leuven waarvan ik in 2018 het diploma heb ontvangen. Onlangs volgde ik ook bijscholingen in dry needling.

Om patiënten steeds zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en mezelf scherp te houden, volg ik graag bijkomende opleidingen. In mijn vrije tijd ben ik zeer gedreven bezig met lopen, dans en andere sporten.