Image

Dorien van den Bogert

Ik behaalde in 2008 mijn diploma master in de revalidatiewetenschappen met afstudeerrichtingen manuele therapie en sportkinesitherapie.Een jaar later rondde ik mijn specialisatie manuele therapie af. Vanaf het begin ben ik met veel enthousiasme aan het werk.

Door mijn interesse in alles wat met zwangerschap en baby’s te maken heeft, wou ik me erg graag verdiepen in de perinatale kinesitherapie. Daarom volgde ik een twee-jarige opleiding bekkenbodemrevalidatie en perinatale begeleiding.

Tijdens de zwangerschap kan je bij mij terecht voor uitleg en voorbereidende lessen die zorgen voor een vlotte zwangerschap en bevalling.

Ook bij pijnproblematiek zoals bijvoorbeeld bekkeninstabiliteit, kan ik jou helpen.

Na de bevalling trainen we samen de juiste spieren op zodat je snel weer fit bent. Uiteraard mag je je baby meenemen naar de praktijk, we doen zelfs oefeningen samen met je kindje. Ik geef je advies over je houding, ook met je kindje (al dan niet in een draagdoek), het opstarten van werk en hobby’s, ...

Ook met algemene blaasklachten bij volwassenen en kinderen, alsook seksuele dysfuncties, kan je bij mij terecht voor een aangepaste behandeling.